Client : British Olympic Association (BOA)
Contract Value : £750m

Team GB House was the British Olympic Association’s operational HQ up to and during the 2012 Olympic and Paralympic games. Created on the top floor of an office building in Westfield City, it combined the Team HQ, Athletes Friends and Family lounge with a Press Centre and VIP lounge. The lounge concept was based on, and developed around, the medal presentation ceremony and interview that all the Team GB athletes took part in at Team GB House immediately after the events in the Stadium, and was a contemporary interpretation of a Greek amphitheatre.

This facility received extensive media coverage and exposure during the games, and was afterward dismantled and parts sold to return money into the funding pool for emerging British athletes.

“We owe you an enormous thank you for everything you are putting into the success of this project and the support of Team GB”

-Chief Executive & Chef de Mission Team GB 2012

Team GB House – Exterior Team GB House – Reception area Team GB House – Concept render Team GB House – Main area (alternate angle) Team GB House – Interior with view Team GB House – Banner image